Speedzone

Mecsek Rallye keretein belül ( 2024 06 13-15)

Az ORB2 és ORB3 versenyzők pénteken indultak útnak a 57. Mecsek Rallye keretein belül. Az ORB 2 kategóriában kilenc autó kezdte meg a Hatos - Trefortpuszta szakaszt, amit a 23 páros ORB3-ban követett.

mecsek_rallye_keretein_belu.png

Az időjárás nem okozott nagy változást a pályán, néhány tócsa volt csak jelen, amit a napsütés hamar eltüntetett, így a száraz gumihamarosan kedvezőbb választásnak bizonyult a bátrabb versenyzők számára.

Az első szakaszon Bévárdi Péter, az ORB3 győztese, már 1,5 km után balesetet szenvedett, így versenye véget ért számára. Mások a pécsváradi szakaszon majdnem balesetet szenvedtek, de szerencsére mindenki folytathatta az indulás után.

Az ORB2 kategóriában Rónavölgyi már az első szakasz után kereket kellett cserélnie, majd a második szakaszon karókat is ütöttek ki az út mellett.

Ennek ellenére összeszedték magukat és végül sikerült megszerezniük a második helyet. Baksaiék viszont mindhárom gyors szakaszt megnyerték, így ők végül az öt versenyző között voltak az első kör végén, plusz egy páros, akik a "szuper rali" lehetőségét kihasználva folytatták a versenyt.

mecsek_rallye_keretein_belu_1.png

A harmadik helyen pedig a Tamás-Sztrakon páros végzett az ORB2 kategóriában.

Az ORB3 kategóriában az első kör után végül húsz versenyző folytatta, számos technikai probléma nehezítette meg az életüket.

A Fóti-Fóti páros például fék nélkül nyerte meg a harmadik szakaszt. A Borsodi-Szegő páros, bár újoncok voltak, a második és harmadik szakaszon is szép eredményeket értek el, de sajnos a motorjuk feladta, így nem tudták folytatni az első versenyüket.

A bejegyzés trackback címe:

https://speedzone.blog.hu/api/trackback/id/tr3418428579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
süti beállítások módosítása